Vg1 restaurant- og matfag (RMF01‑03)
Kompetansemål og vurdering

Eksempler på sammenhenger

Forklaring

Kompetansemål etter bransje og arbeidsliv

  • utvikle
    yrkesidentitet gjennom å prøve ut fagområdene innenfor restaurant- og matfag og
    gjøre rede for
    karriereveier, særpreg og fellestrekk i bransjene
  • bruke
    faguttrykk og kjenne til at de ulike lærefagene har forskjellige fagspråk
  • gjøre rede for
    og
    vurdere
    hvordan partene i arbeidslivet samarbeider for å
    utvikle
    et bedre arbeidsliv
  • gjøre rede for
    etiske problemstillinger knyttet til produksjon og handel med mat og drikke
  • utføre grunnleggende førstehjelp
  • bruke
    kommunikasjon, samarbeid og samhandling for å utføre service og kundebehandling innenfor de ulike fagområdene

Underveisvurdering

Standpunktvurdering