Hopp til hovedinnhold
Høyringar
Kalender
Presse
Om Udir
In English
Søk
Søk
Meny
Utdanningsløpet
Velg nivå
Barnehage
Grunnskole
Videregående
Spesielt for
Private barnehager
Private skoler
Voksenopplæring
Annen opplæring
SFO
Kulturskolen
Folkehøgskoler
Lukk
Læring og trivsel
Barnehage
Rammeplan og støttemateriell
Barnehagemiljø
Omsorg
Lek
Læring
Skole og fagopplæring
Læreplanverket
Tilpasset opplæring
Vurderingspraksis
Skolemiljø
Opplæring i bedrift
Temasider
Barn og unge fra Ukraina
Minoritetsspråklige og flyktninger
Spesialpedagogikk
PP-tjenesten (PPT)
Samisk
Nasjonale minoriteter
Lukk
Eksamen og prøver
Eksamen
Eksamen - oversikt
Finn eksamensoppgaver
Administrere eksamen
Forberede og ta eksamen
Muntlig eksamen
Privatisteksamen
Prøver
Prøver - oversikt
Nasjonale prøver
Kartleggingsprøver
Dokumentasjon
Vitnemål og kompetansebevis
Realkompetansevurdering
Lukk
Kvalitet og kompetanse
Kvalitet
Arbeid med kvalitet og kompetanse
Sikkerhet og beredskap
Ståstedsanalyser
Læremidler
Samarbeid med andre
Kompetansetilbud
Videreutdanning
Tilskudd for lokal kompetanseutvikling
Kompetansepakker
Alle kompetanseutviklingstilbud
Digitalisering
Kunstig intelligens i skolen
Mobiler og smartklokker i skolen
Digitalisering i barnehage og skole
Lukk
Tall og forskning
Tall og forskning
Forskning og annet kunnskapsgrunnlag
Statistikk
Finn forskning og statistikk
Systemer for datainnsamling
Internasjonale studier
Barnehagefakta
Grunnskolens informasjonssystem (GSI)
Publikasjoner
Vetuva
Spørsmål til Skole-Norge
Spørsmål til Barnehage-Norge
Utdanningsspeilet
Brukerundersøkelser
Alle brukerundersøkelser
Elevundersøkelsen
Lærlingundersøkelsen
Foreldreundersøkelsen i skole
Foreldreundersøkelsen i barnehage
Lærerundersøkelsen
Lukk
Regelverk, tilsyn og tilskudd
Regelverkstema
Barnehage – oversikt regelverk
Opplæring – oversikt regelverk
Spesielt for private skoler
Maler
Personvern (GDPR)
Tilsyn
Tilsyn - oversikt
Melde bekymring
Tilskudd
Tilskudd – oversikt
Tilskuddssatser
Lukk
Du er her:
Læring og trivsel
Læreplanverket
Læreplanar
Vg1 restaurant- og matfag
Fagkodar
Vg1 restaurant- og matfag (RMF01‑03)
Fagkodar
Språk
Bokmål
Nynorsk
English
Last ned
Læreplan i Vg1 restaurant- og matfag (RMF01‑03) - Nynorsk, PDF
Læreplan i Vg1 restaurant- og matfag (RMF01‑03) - Nynorsk, Word
Del
Kopier
Til overordna del
Innhald
Forsida av læreplanen
Om faget
Fagrelevans og sentrale verdiar
Kjerneelement
Tverrfaglege tema
Grunnleggjande ferdigheiter
Kompetansemål og vurdering
Råvare, produksjon og kvalitet
Bransje og arbeidsliv
Vurderingsordning
Gyldigheit og innføring
Fagkodar
Timetal
Fag- og timefordeling
Planleggingsverktøy
Planleggingsverktøy
Laster
Vis òg fagkoder uten karaktersetting
Vidaregåande opplæring
Fagkode
Tittel
RMF1006
Råvare, produksjon og kvalitet
RMF1007
Bransje og arbeidsliv
RMF1008
Tverrfagleg eksamen, restaurant- og matfag, privatister
Førre side
Neste side
Til toppen