Læreplanen er utgått!

Programområde for kokk- og servitørfag - Læreplan i felles programfag Vg2 (RFG2-01)

Vurdering

Vg2 Kokk- og servitørfag

Bestemmelser for sluttvurdering:

Standpunktvurdering

Programfag

Ordning

Råvarer og produksjon

Kosthold, ernæring og helse

Servering, bransje og miljø

Eleven skal ha en standpunktkarakter i hvert av programfagene.

Eksamen for elever

Programfag

Ordning

Råvarer og produksjon

Kosthold, ernæring og helse

Servering, bransje og miljø

Eleven skal opp til en tverrfaglig praktisk eksamen hvor de felles programfagene inngår.

Eksamen blir utarbeidet og sensurert lokalt.

Eksamen for privatister

Programfag

Ordning

Råvarer og produksjon

Kosthold, ernæring og helse

Servering, bransje og miljø

Privatisten skal opp til en tverrfaglig skriftlig eksamen i hvert av programfagene. I tillegg skal privatisten opp til en tverrfaglig praktisk eksamen hvor de felles programfagene inngår.

Eksamen blir utarbeidet og sensurert lokalt.

De generelle bestemmelsene om vurdering er fastsatt i forskrift til opplæringsloven.

Side 10 Av 10

Fant du det du lette etter?

0/250
0/250

Tusen takk for hjelpen!