Hopp til hovedinnhold
Høyringar
Kalender
Presse
Om Udir
In English
Søk
Søk
Meny
Utdanningsløpet
Velg nivå
Barnehage
Grunnskole
Videregående
Spesielt for
Private barnehager
Private skoler
Voksenopplæring
Annen opplæring
SFO
Kulturskolen
Folkehøgskoler
Lukk
Læring og trivsel
Barnehage
Rammeplan og støttemateriell
Barnehagemiljø
Omsorg
Lek
Læring
Skole og fagopplæring
Læreplanverket
Tilpasset opplæring
Vurderingspraksis
Skolemiljø
Opplæring i bedrift
Temasider
Barn og unge fra Ukraina
Minoritetsspråklige og flyktninger
Spesialpedagogikk
PP-tjenesten (PPT)
Samisk
Nasjonale minoriteter
Lukk
Eksamen og prøver
Eksamen
Eksamen - oversikt
Finn eksamensoppgaver
Administrere eksamen
Forberede og ta eksamen
Muntlig eksamen
Privatisteksamen
Prøver
Prøver - oversikt
Nasjonale prøver
Kartleggingsprøver
Dokumentasjon
Vitnemål og kompetansebevis
Realkompetansevurdering
Lukk
Kvalitet og kompetanse
Kvalitet
Arbeid med kvalitet og kompetanse
Sikkerhet og beredskap
Ståstedsanalyser
Læremidler
Samarbeid med andre
Kompetansetilbud
Videreutdanning
Tilskudd for lokal kompetanseutvikling
Kompetansepakker
Alle kompetanseutviklingstilbud
Digitalisering
Kunstig intelligens i skolen
Mobiler og smartklokker i skolen
Digitalisering i barnehage og skole
Lukk
Tall og forskning
Tall og forskning
Forskning og annet kunnskapsgrunnlag
Statistikk
Finn forskning og statistikk
Systemer for datainnsamling
Internasjonale studier
Barnehagefakta
Grunnskolens informasjonssystem (GSI)
Publikasjoner
Vetuva
Spørsmål til Skole-Norge
Spørsmål til Barnehage-Norge
Utdanningsspeilet
Brukerundersøkelser
Alle brukerundersøkelser
Elevundersøkelsen
Lærlingundersøkelsen
Foreldreundersøkelsen i skole
Foreldreundersøkelsen i barnehage
Lærerundersøkelsen
Lukk
Regelverk, tilsyn og tilskudd
Regelverkstema
Barnehage – oversikt regelverk
Opplæring – oversikt regelverk
Spesielt for private skoler
Maler
Personvern (GDPR)
Tilsyn
Tilsyn - oversikt
Melde bekymring
Tilskudd
Tilskudd – oversikt
Tilskuddssatser
Lukk
You are here:
Læring og trivsel
Læreplanverket
Curricula
Food and health
Curriculum for Food and Health (MHE01‑02)
Language
Bokmål
Nynorsk
English
Download
Curriculum for Food and health (MHE01‑02) – English, PDF
Curriculum for Food and health (MHE01‑02) – English, Word
Share
Copy
Core curriculum
About the subject
Relevance and central values
Core elements
Interdisciplinary topics
Basic skills
Competence aims and assessment
Year 4
Year 7
Year 10
Type of assessment
Validity and implementation
Subject codes
Schedule
Teaching hours per subject (in Norwegian)
Planleggingsverktøy
Planleggingsverktøy
Laster
Curriculum support
Subject resources
Hva er nytt i mat og helse og mat og helse samisk?
Kjennetegn på måloppnåelse
Aktuelle nettsteder – mat og helse
Arbeid med samisk innhold i mat og helse
Resources for all subjects:
Hvordan bruke læreplanene?
Overgang til ny lov