Skisser til ny funksjonalitet i læreplanvisningen

Vi vurderer å utvikle nye funksjoner i læreplanvisningen, der du som jobber i skolen kan logge deg inn og planlegge opplæringen direkte fra læreplanvisningen. Se skisser og gi innspill innen 15. desember.

Tanken er at du i innloggingsversjonen, skal kunne hente ulike deler fra læreplanene, legge inn egne kommentarer og konkret planlegge opplæringen. Det vil også være mulig å planlegge på tvers av flere fag og i samarbeid med andre lærere.

Skisser

  1. Åpne skissene på en PC eller Mac.
  2. Bruk piltastene for å bla til neste side i skissene. 
  3. Klikk på snakkeboblen nederst i høyre hjørne på skissene for å kommentere.

Her er skissene

Du vil også få en oversikt over planene du har laget, både fram i tid og gjennomførte planer. Kanskje bør det også være mulig å dele innhold med elever og foreldre. Hvis vi utvikler en slik ny funksjonalitet, skal den være en støtte til å planlegge opplæringen i løpet av året, og Udir vil ikke ha tilgang til innholdet i innloggingsversjonen.

Fortell oss hva du mener

Vi jobber fremdeles med tidlige skisser, og ønsker i første omgang tilbakemelding på funksjonalitet og hvilke behov dere har i arbeidet. Tusen takk for at du tar deg tid til å se igjennom skissene og gi oss innspill. Det er viktig for at vi skal kunne vurdere om vi skal utvikle dette eller ikke.

Fant du det du lette etter?

0/250
0/250

Tusen takk for hjelpen!