Tverrfagleg eksamen bakar og konditor (BAK2003)

Eksamen og vurdering

VurderingsformFor elevarFor privatistar
Fagkoden har standpunktNeiNei
Trekkordning for eksamenObligatoriskObligatorisk
Eksamensform for fagkodenPraktiskPraktisk
VurderingsuttrykkTallTall
Eksamensordning for faget på trinnetTverrfagleg praktiskSkriftleg og tverrfagleg praktisk

Administrativt

Første eksamenVår 2022
Eksamen blir utarbeidaLokal
Eksamen blir sensurertLokal

Namnet til faget på ulike språk

EngelskInterdisciplinary Examination for Baker and Confectioner
NynorskTverrfagleg eksamen bakar og konditor
BokmålTverrfaglig eksamen baker og konditor
NordsamiskFágaidrasttideaddji eksámen láibu ja herskogáhkkejeaddji

(Mangler teksten 'Fagkode' for språk 'nno')

Tverrfagleg eksamen bakar og konditor (BAK2003)