Restaurant- og matfag

2022 - 2023
1. år

Utdanningsprogram RM

S
Opplæring i skole
B
Opplæring i bedrift
1. år2. år3. år4. årYrkesbetegnelse
Vg1
Vg2
Vg3
Vg3
Yrkesbetegnelse

Baker

Svennebrev
Yrkesbetegnelse

Konditor

Svennebrev
Yrkesbetegnelse

Ernæringskokk

Fagbrev
Yrkesbetegnelse

Ferskvarehandler

Fagbrev
Yrkesbetegnelse

Kokk

Fagbrev
Yrkesbetegnelse

Servitør

Fagbrev
Yrkesbetegnelse

Fagarbeider, industriell matproduksjon

Fagbrev
Yrkesbetegnelse

Kjøttskjærer

Svennebrev
Yrkesbetegnelse

Pølsemaker

Svennebrev
Yrkesbetegnelse

Fagarbeider, sjømatproduksjon

Fagbrev
Yrkesbetegnelse

Slakter

Svennebrev

Programområde