Restaurant- og matfag

2021 - 2022
Velg

Utdanningsprogram RM

S
Opplæring i skole
B
Opplæring i bedrift
1. år2. år3. år4. år5. årYrkesbetegnelse
Vg1
Vg2
Vg3
Vg3
Vg3
Yrkesbetegnelse

Butikkslakter

Svennebrev
Yrkesbetegnelse

Baker

Svennebrev
Yrkesbetegnelse

Konditor

Svennebrev
Yrkesbetegnelse

Institusjonskokk

Fagbrev
Yrkesbetegnelse

Kokk

Fagbrev
Yrkesbetegnelse

Servitør

Fagbrev
Yrkesbetegnelse

Fagarbeider, industriell matproduksjon

Fagbrev
Yrkesbetegnelse

Kjøttskjærer

Svennebrev
Yrkesbetegnelse

Pølsemaker

Svennebrev
Yrkesbetegnelse

Fagarbeider, sjømatproduksjon

Fagbrev
Yrkesbetegnelse

Slakter

Svennebrev
Yrkesbetegnelse

Sjømathandler

Fagbrev

Programområde