Skoleporten legges ned

1. juli legges skoleporten ned. Statistikken og verktøyene blir tilgjengelig fra udir.no.

Statistikken og verktøyene som i dag ligger i Skoleporten blir tilgjengelig fra udir.no. Vi jobber nå med å tilpasse udir.no for å skape en mer ryddig arbeidsflate som er enklere å finne frem i.

Analysebrett samler en rekke statistikker for å gjøre det enklere for deg å vurdere kvaliteten på tilbudet i barnehager og skoler.

Les mer om analysebrett her.

Ståstedsanalysen for skole

Ståstedsanalysen for skole bygges opp på nytt utenfor Skoleporten og vil være klar 2. august. Det vil være mulig å gjennomføre Ståstedsanalysen i Skoleporten frem til 1. juli. Vær oppmerksom på at alle ståstedsanalyser som er lagret i Skoleporten blir borte når den stenger 1. juli. Disse må derfor lastes ned og lagres lokalt før 1. juli. 

Les mer om ny Ståstedsanalyse for skole her.

Mal for tilstandsrapport

Mal for tilstandsrapport vil bli tilgjengelig via udir.no. Den nye malen tilbyr muligheten til å eksportere tall og statistikk til et dokument som kan tilpasses slik at den blir et godt verktøy for lokal kvalitetsvurdering og -utvikling. Gamle tilstandsrapporter og tidligere maler som i dag er lagret i Skoleporten blir borte når det systemet stenger 1.juli. Disse må lastes ned og lagres lokalt før 1. juli. 

Fant du det du lette etter?

0/250
0/250

Tusen takk for hjelpen!