Skisser til nye læreplaner på studieforberedende – Vg2 og Vg3

Her kan du se de første læreplanskissene for Vg2 og Vg3 studieforberedende. Frist for å gi innspill var 2. desember 2019. Vi fikk 810 innspill. Læreplangruppene leser og vurderer innspillene i det videre arbeidet sitt med læreplanene. 

Om du vil lese læreplanskissene slik de så ut da vi ba om innspill, kan du klikke på fagene i oversikten under. Da kan du også se svarene som har kommet inn. 

Programfagene i engelsk og matematikk har allerede vært på høring og disse vil bli publisert på nyåret.

Flere muligheter til å komme med innspill

Vi har en åpen prosess når vi utvikler læreplaner og ønsker å involvere alle dere som er interessert i innholdet i opplæringen. Det betyr at dere får lese tidlige skisser som læreplangruppene fortsatt jobber med. Vi ber om innspill underveis slik at vi får bedre tid til å vurdere tilbakemeldingene fra dere og gjøre endringer.

Fag elevene velger på Vg2 og Vg3: Det blir en ny innspillsrunde i mars 2020. Da kan du gi innspill på kompetansemål og innholdet i hele læreplanen. Senere kommer det en offisiell høring.

Fag elevene velger på Vg1: Vi har allerede hatt to innspillsrunder for læreplanene elevene velger på Vg1. Fra slutten av november 2019 til 25. februar 2020 er læreplanene på høring.  

Annet relevant innhold

Fant du det du lette etter?

0/250
0/250

Tusen takk for hjelpen!