Skisser til nye læreplaner på studieforberedende

Her kan du se de første skissene til nye læreplaner for programfagene elevene velger på Vg1 på studieforberedende. Frist for å gi innspill var 24. april 2019. Vi fikk til sammen 506 innspill vi skal bruke videre i arbeidet. Tusen takk! 

Om du vil lese læreplanskissene slik de så ut da vi ba om innspill, kan du klikke på fagene i oversikten under. Da kan du også se svarene som har kommet inn.   

Læreplaner i musikk, dans og drama

Læreplaner i medier og kommunikasjon

Læreplaner i idrettsfag

Læreplaner i kunst, design og arkitektur

Flere muligheter til å komme med innspill

Vi har en åpen prosess når vi utvikler læreplaner og ønsker å involvere alle dere som er interessert i innholdet i opplæringen. Det betyr at dere får lese tidlige skisser som læreplangruppene fortsatt jobber med. Vi ber om innspill underveis slik at vi får bedre tid til å vurdere tilbakemeldingene fra dere og gjøre endringer.

Fag elevene velger på Vg1: I august 2019 kan dere gi innspill på kompetansemål og innholdet i hele læreplanen. I november 2019 kommer en offisiell høring på de endelige læreplanutkastene. 

Fag elevene velger på Vg2 og Vg3: Arbeidet med å fornye fagene som elevene velger på Vg2 og Vg3 starter i april 2019. Det blir også mulighet til å komme med innspill underveis i arbeidet med disse læreplanene. 

Fant du det du lette etter?

0/250
0/250

Tusen takk for hjelpen!