Send elevene til talentsentre

Denne høsten starter vi opp et nytt tilbud for elever som har stor interesse og talent for realfag. Ved vitensentrene i Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø åpnes egne talentsentre der elevene skal få ekstra utfordringer i matematikk, naturfag og teknologi.

Tilbud gjelder for elever fra 7.  – 10 trinn, og elever som går de to første årene på videregående skole. Det kan være elever som er spesielt ivrig til å lære, eller de som kanskje kjeder seg fordi de allerede mestrer oppgavene. Forutsetningen er at elvene presterer på høyt nivå i ett eller flere av realfagene, eller at de har potensiale for å gjøre det.

På talentsentrene vil elevene møte andre barn og unge der de får muligheten til å bryne seg på problemstillinger i matematikk, naturfagene og teknologi.

Mer informasjon om kurset og påmelding får du ved de ulike sentrene:

Oppstartsdato for sentrene er:

  • Oslo 20. oktober
  • Bergen 21. november
  • Tromsø 14. november
  • Trondheim november/desember

I oppstartsfasen vil vitensentrene prioritere skoler som er i nærheten av de enkelte vitensenter. Etterhvert vil sentrene gi et tilbud for større deler av sine regioner.
Talentsentre i realfag er et prøveprosjekt i perioden 2016-2019, og vil vurdere om dette skal utvides til flere vitensentre neste skoleår.

Fant du det du lette etter?

0/250
0/250

Tusen takk for hjelpen!