Yrkesbetegnelse
Restaurant- og matfag
Noen fag er på vei inn og ut. Tilbudet avhenger derfor av hvilket år eleven/lærlingen er på i sitt utdanningsløp. Velg skoleår og trinn for å se hvilke tilbud som gjelder når.
2022 - 2023
Noen fag er på vei inn og ut. Tilbudet avhenger derfor av hvilket år eleven/lærlingen er på i sitt utdanningsløp. Velg år for å også se kommende og utgående tilbud.
Velg
Utdanningsprogram RM
1. år | 2. år | 3. år | 4. år | 5. år | Yrkesbetegnelse | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Vg1 | Vg2 | Vg3 | Vg3 | Vg3 | |||||||
Bakerfaget (B) | Yrkesbetegnelse BakerSvennebrev | ||||||||||
Yrkesbetegnelse KonditorSvennebrev | |||||||||||
Yrkesbetegnelse ErnæringskokkFagbrev | |||||||||||
Yrkesbetegnelse FerskvarehandlerFagbrev | |||||||||||
Yrkesbetegnelse InstitusjonskokkFagbrev | |||||||||||
Kokkfaget (B) | Yrkesbetegnelse KokkFagbrev | ||||||||||
Yrkesbetegnelse ServitørFagbrev | |||||||||||
Yrkesbetegnelse Fagarbeider, industriell matproduksjonFagbrev | |||||||||||
Yrkesbetegnelse KjøttskjærerSvennebrev | |||||||||||
Yrkesbetegnelse PølsemakerSvennebrev | |||||||||||
Yrkesbetegnelse Fagarbeider, sjømatproduksjonFagbrev | |||||||||||
Slakterfaget (B) | Yrkesbetegnelse SlakterSvennebrev | ||||||||||
Yrkesbetegnelse SjømathandlerFagbrev |